Diensten

Wij maken documenten.

Documenten

Documenten; dat is een erg breed begrip. Met documenten bedoelen we brieven, rapporten, posters, jaarverslagen, presentaties, memo’s, offertes en speciale documenten voor unieke toepassingen. Een poster is heel iets anders dan een jaarverslag, wat weer heel iets anders is dan een offerte.

Bij CAV hebben we veel kennis in huis over vorm en gebruik van digitale documenten binnen organisaties, met de nadruk op de Office-applicaties van Microsoft en Google. 

CAV ontwerpt uw documenten en zorgt dat iedereen binnen uw bedrijf begrijpt hoe om te gaan met de nieuwe documenten. Daarbij is veel mogelijk. Een brief of een poster begrijpt iedereen. Maar jaarverslagen, juridische documenten of interactieve documenten zijn doorgaans complex en vragen om een andere aanpak. Afhankelijk van wat uw bedrijf nodig heeft, werken wij met gecertificeerde partners. Wij leggen u graag uit wat er allemaal mogelijk is.

Meer weten over documenten?

Als u vindt dat bestaande documenten niet optimaal zijn of u intern vragen krijgt over documenten, neem dan contact met ons op.