Waarom kiezen voor een rapportentemplate in Office?

Wil je jouw collega’s een hoop tijd en frustratie besparen bij het maken van rapportages? Kies dan voor een rapportentemplate. Een rapportentemplate is handig als je veel werkt met Office. Je geeft je rapportages zo snel en eenvoudig dezelfde uitstraling. Het rapportentemplate is makkelijk in gebruik en volledig toe te passen in MS-Office.

Wat is een rapportentemplate?

Met een rapportentemplate maak je snel en eenvoudig professionele rapportages in een vertrouwde omgeving. Het is een pakket wat te gebruiken is in Word, Excel en PowerPoint. Zo werk je in de vertrouwde Office-omgeving met onze templates. Met het rapportentemplate maak je professionele rapportages voor intern en extern gebruik.

Wanneer gebruik je een rapportentemplate?

Een rapportentemplate is belangrijk om inconsistentie in je organisatie te voorkomen. Je voorkomt hiermee veel frustraties van collega’s. Het opmaken van rapportages is namelijk niet makkelijk, en vaak moet er achteraf nog van alles aangepast worden.

Met het rapportentemplate hebben medewerkers direct de opmaak van het rapport klaar en wordt de huisstijl echt óveral toegepast. Zo krijg je professionele rapporten, waarmee je goed voor de dag komt. Je weet zeker dat alle interne en externe communicatie in lijn is met de huisstijl van je bedrijf en hoeft dit niet meer te controleren.

De voordelen van het werken met
een rapportentemplate

Sneller werken: werken met een rapportentemplate bespaart tijd en geld.
Eenvoudig aanpasbaar: de data pas je eenvoudig aan.
Overal de juiste opmaak en huisstijl: in alle documenten van je organisatie één
consistente huisstijl.
Op maat gemaakt: alle lay-outs, tabellen en grafieken worden op maat gemaakt.
Bruikbaar in Microsoft Office: werk in de vertrouwde omgeving van Microsoft Office.
Weinig kennis voor nodig: met één druk op de knop laad je het template in. Zo heb je
alles voorhanden om aan de slag te gaan.

Wat krijg je van CAV?

Het rapportentemplate bestaat uit verschillende onderdelen. Je krijgt op maat gemaakte rapportentemplates in huisstijl voor Word. Daarnaast bieden we een complete serie opgemaakte datagrafieken en tabellen die je gebruikt in Excel. Ook aan PowerPoint hebben we gedacht. Maak prachtige presentaties met onze templates.

Verder leren wij je graag hoe je met ons rapportentemplate werkt. Daarom bieden wij je een workshop met praktische tips & tricks aan. Deze geven we bij jou op locatie, zodat alle medewerkers erbij zijn.

Bespaar tijd en voorkom frustratie

Wil je tijd besparen en frustratie voorkomen? Bestel dan ons rapportentemplate. Wil je meer informatie? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn in een vrijblijvend gesprek.